søndag den 4. marts 2012

Havefitness

Hvad skal man med fitnesscenter når man kan grave i haven?

Det har været lidt koldt i dag, og jeg skulle arbejde for varmen. Jeg mangler stadig at grave græs væk ved min stubstol, men nu hjælper det på det. Jeg kan så også mærke at det bliver lidt sværere, da der jo ligger nogle heftige rødder i jorden fra grantræet.

Martin har været i gang med belægning rundt om den nye garage.


Her har vi genbrugt fliser fra den anden side af garagen.


Her bliver der et trin, da vores grund skråner en del. Der kommer også flere fliser udad, da vi skal have en lille terrasse her. Det er mod syd.


Her kan man se trappen, som ikke er helt færdig endnu. Der skal et pileflethegn i på hjørnet, så der kan blive lukket af, og blive dejligt læ. Bedet langs huset skal hænge sammen med nyt bed langs garagen. Ny plads til flere blomster :-) Der skal også et espalier op ad garagen med en rose og en clematis.


Her er lidt forårsbilleder.Dejlige tulipaner på vej


Pæonen viser sig også.

11 kommentarer:

 1. I har været flittige i dag, men det var godt nok også nødvendigt for at holde varmen. Jeg er imponeret over, at du selv kan grave græs af, det er hårdt arbejde, men Martin har jo nok at set til, så vil du have det gjort, må du gøre det selv.
  Dejligt med plads til nye bede og blomster, det bliver så flot.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud, og hvor er det dejligt at vi endelig kan komme i jorden og få noget fra hånden!

  SvarSlet
 3. Der bliver sørme dejligt i jeres have når det lige er vokset lidt til. Ventetiden er den værste men så er der sikkert nogle nye projekter.

  SvarSlet
 4. Sikke flittige I er, men der er jo også deadline på! ;O)

  SvarSlet
 5. Jeg fortryder helt at jeg ikke tog mig sammen og kom i haven idag, når jeg ser dine billeder... jeg sku nok bare ha arbejdet mig til varmen :o)
  Det blir så flot hos jer, og jeg glæder mig til at følge projektet :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. Det ser virkelig godt ud. Jeg synes betonfliser er flotte, når man sætter dem sammen med granit. Flot trappe i får - ikke spor misundelig!!
  Det bliver spændende at se færdigt!

  SvarSlet
 7. Hvor har i været flittige :-)
  Jeg ved heller ikke rigtigt hvad os havefolk skal i et fitnesscenter. Jeg synes jeg får mig rørt nok til daglig, så har aldrig sat mine ben sådan et sted ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg har også været lidt i det udendørs fitness-center i dag.

  Men jeg var vist ikke så flittig som jer.

  SvarSlet
 9. hej gitte.dejligt at se at i nu kan gå tørskoet rundt om jeres nye hus.og en rigtig god ide med ekstra fliser mod syd.
  det bliver et superflot hjørne når der kommer pileflet og nogle roser og klematis.glæder mig til at se det hele når vi ses.var på den store indkøbstur til bilka igår,men desværre ingen claus dalby jord.knus din søster jette

  SvarSlet
 10. Hej. Jeg skal love for, at I har fået udrettet noget. Jeg kan godt forestille mig, at det bliver flot med en rose og clematis opad et espalier på den nye garage. Det bliver så flot, når det bliver færdigt.

  SvarSlet
 11. Det bliver helt sikkert super flot i jeres have! Og ja, fitness behøver vi ikke betale for, det er helt gratis derude lige nu :-)

  SvarSlet