mandag den 21. maj 2012

sommer, sommer, sommer

Hvor er det skønt med solskin, selvom jeg har svedt godt. Har været i haven i 3-4 timer efter jeg kom hjem fra arbejde. Jeg skulle have plantet mine godter fra Samsø ud, og jeg fik også lagt rødløg, sået radiser, forårsløg og rucola.

Min søster havde sået lathyrus og havde 18 planter med til mig. De er blevet sat rundt om en pilefletkugle jeg købte for 2-3 år siden. Jeg glæder mig til at se når de forhåbentlig har dækket den.


Ellers går det jo stærkt med alting i haven. Der er noget nyt at se hver dag.

fuglemælk

allium

narcis

lammeøre


akeleje

mosebunke

knopurtbjerg løvefod

ukendt. Dufter, er en surbundsplante/busk. Nogen der ved hvad det er ???? 

??

porcelænsærenpris

Angelique

14 kommentarer:

 1. uha.....de der porcelænsærenspris er super lækre - jeg har sået nogle i år og glæder mig helt vildt til de bliver lige så flotte som dine :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 2. Jeg gætter på, at det er en luteum gul med duft, det må det være. Jeg er glad for at se, at din fuglemælk også blomstrer nu, så er jeg da ikke helt bagefter :o)
  Når vi mødes igen, kunne det være skønt at få et stykke af din porcelænsærenspris. Den er smuk og jeg så jo, at du skrev, du havde så mange, du kunne dele ud af dem :o)
  Skøn akeleje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skulle have haft flere ærenpris med til Samsø, de var hurtigt væk. Du er meget velkommen til at få nogle når vi ses igen.

   Slet
  2. Jeg kan godt forstå, at de var hurtigt væk, de er meget kønne. Det vil jeg glæde mig til, men det bliver jo ikke til Grundlovsdag, da har I andre planer, men vi ses nok en anden gang :o)

   Slet
 3. ... der var de små lammeører jo, som vi talte så meget om. Det ser godt ud som kant, jeg har revideret min opfattelse :) Du har mange skønne planter - porcelænsærenpris... hmm - alene navnet får mig til at skrive det på planteønskesedlen.

  Ha' en god uge :)

  SvarSlet
 4. Hej Gitte. Jeg lagde også mærke til lammeørerne, som vi fik beskrevet på Samsø. Det lever jo fuldstændig op til den frodige forestilling jeg havde. Du viser mange flotte planter og ja, vejret har jo været helt fantastisk, jeg har også gået ude i en 3-4 timer i dag. Har lige læst og kommenteret dit indlæg fra Samsø.

  SvarSlet
 5. Ja du har da mange skønne planter og den porcelænsærenspris har en dejlig farve. Den tror jeg også jeg må have fingre i
  Lammeører er dejlig - den er jeg også glad for!

  SvarSlet
 6. Det var dæleme da en ordentlig bræmme af lammeøre. Ser ski godt ud. Nåede også lige et par timer i haven inden jeg sku på arbejde. Skal også ud og cykle med hunni nu, men sku liiige ind og ha mit daglige skud blogning at vågne på inden jeg går i gang ;))
  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 7. Hej Gitte.Tak for hjælpen med blog.Dejlige billeder fra din have.
  Håber Fru Friis ser dine lammeøre.Er også spændt på at
  se når Lathyrus vokser op af din kugle.
  Knus Jette

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Tak for sidst. Det var rigtig hyggeligt at mødes IRL.
  Jeg fik plantet mine ud allerede lørdag aften, og nu skal der vandes og vandes. Porcelænsærenprisen har det godt ;-)

  SvarSlet
 10. Vad fina bilder från din trädgård, ser fram emot att få se pilbollen då växten klättrat upp på den, den var fin. Hälsningar Marika

  SvarSlet
 11. Jow-jow... jeg kigger med på dine flotte lammeøre. De er godt nok fine - godt jeg fik lidt på Samsø!! ;o) Dog har jeg en vag mistanke om at de to lammeøre jeg fik fra Krea-Lone, måske er haveklinte...hmmmm... tør jeg mon spørge Lone!!?? ;o)
  En flot pilekugle, det bliver spændende at se om den kan dækkes af Jettes lathyrus.

  SvarSlet
 12. Hej igen Gitte :o) tusind tak for dit tilbud omkring lammeøre. Jeg ser lige hvad der sker med dem jeg fik, ellers hører du helt sikkert fra mig. :o)

  SvarSlet