lørdag den 26. maj 2012

Endnu en skøn, varm dag

Skulle til fødselsdag idag, men havde lige tid i formiddags til at så lidt flere sommerblomster, Jeg havde lovet min svigerinde at tage lammeøre og solhat med til hende. I eftermiddags fik jeg vandet lidt, det giver gode armmuskler:-)  Sidste år købte jeg en dronningebusk. I år  kommer den til at blomstre for første gang. Glæder mig som et lille barn.Disse gule dagliljer stod her da vi købte huset. De dufter skønt.


Martin har lavet et fuglebad i cement. Han brugte et rabarberblad som model. Det skal op og stå på 3 sten, og placeres mellem stauderne.Mine iris blomstrer også. De var her også da vi købte huset, jeg har delt dem flere gange.

Allium kan man jo ikke undvære i haven. Skal have mange flere næste år.Jeg har både den blå og hvide jakobsstige. Jeg kan rigtig godt lide den hvide.AkelejeJeg fik en hjortetrøst i efteråret af min søster. Hele foråret har jeg spejdet efter den, og nu kommer den!!Til sidst en fin agave. Det er min datters agave. hun fik den af min svigermor da hun var lille, så den er efterhånden gammel.Kan I holde til det gode vejr??

6 kommentarer:

 1. skønne billeder, ja vejret er næsten for varmt til at lave havearbejde, god pinse.
  Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.dejligt at se hjortetrøsten på vej.Mine iris er også begyndt at springe ud.
  sjovt fuglebad Martin har lavet.Og fint at Annas agave nu er kommet ud i solen.
  fortsat god pinse til jer alle din søster Jette

  SvarSlet
 3. Det går lige, men det var lidt lummert ved 16 tiden lige da Bent kom hjem, så han havde fået det rimeligt varmt og er blevet lidt rød.
  Flot at din Dronningbusk vil blomstre året efter, du har købt den. Det gjorde mine ikke, jeg tror, der gik et par år.
  Jeg kan også godt lide Jakobsstige, men har kun den blå. Den er også smuk, men breder sig rigeligt.

  SvarSlet
 4. Ja, det kan vi :) Efter sådan en lang periode med kulde og dårligt vejr, så nyder jeg i den grad den danske sommer, når den er bedst - og jeg har ikke fået nok endnu.

  Du skal bare glæde dig til dronningebusken, de er så smukke når de blomstrer. Flotte iris, for øvrigt.

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder.
  Fuglebadet er rigtig flot lavet.
  Hvor er dine gule dagliljer smukke. Mine er slet ikke så langt fremme.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god Pinsedag.

  SvarSlet
 6. Hej Gitte.Jo, vi kan godt holde til varmen - det er dejligt. Sidder og nyder det i svigermors have. Dit fuglebad er virkelig flot lavet. Sikke flotte iris, dem kan jeg så godt lide. Jeg har lavet et bed, der kun består af iris, men de er ikke kommet så langtendnu, måske fordi jeg flyttede dem her i foråret. Fortsat god pinse.

  SvarSlet