lørdag den 23. marts 2013

Godt for øjnene

I disse tider skal man nærmest have solbriller på udenfor. Det er dejligt med solen, men man bliver helt blændet af refleksionerne i sneen

Her er lidt godt til øjnene, taget d. 19 juni sidste år. Jeg har sådan brug for at fæstne mine øjne på noget grønt og livgivende.Lidt mere guf fra maj måned.

Klokkeskilla

Allium

Jakobsstige

Jakobsstige

Geranium

Geranium

Jeg har købt stauder til 10 kr. i Netto som nu er pottet op. Der er bl.a dagliljer, soløje, mandstro. Der var fine spirer på, så jeg håber de bliver til noget.

Hvad har I af planer i weekenden?


13 kommentarer:

 1. Hej Gitte. Dejligt med grønt for øjnene - tak for det. Jeg har lavet lidt af hvert i dag, men mest slappet af og nydt solskinsvejret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.Skønne billeder fra din have.Hvor ser dit lange bed godt ud
   Ærgeligt at haven er fyldt med sne,når jeg skal besøge dig i næste uge.Vi slapper af efter en lang aften i Bobos forening.
   Rigtig god weekend til hele familien knus Jette

   Slet
 2. Gitte, det er det rene guf for øjnene. Inden vi ser os om er vi derhenne i juni igen, selvom vi ikke lige tror det nu. Solen er skøn, men skarp. Jeg har brugt dagen på at slappe af med blogning, læsning, håndarbejde, og en lille tur ud i det gode vejr.

  Fortsat god weekend til dig :)

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder på sådan en kold og snerig dag - og dit lange bed ser henrivende ud :-) Og hvor bliver det dejligt, når vi igen får både skilla, allium, genranium og alle de andre at se igen :)

  SvarSlet
 4. Det kan ikke gentages for meget... VÆK med det hvide og IND med det grønne! Dejlige sommerbilleder... åhhh... lad det blive sommer! :o)

  SvarSlet
 5. Ja vi har brug for knald på brillen mht til farver! Vi kan simpelthen ikke få nok nu!,

  SvarSlet
 6. Ah, good for the eyes indeed! Thank you! Why is it that blue flowers are so comforting and tranquil?

  SvarSlet
 7. Ja sneen og solen er en hård coctail for øjenene, så tak for de fine grønne billeder. Den næstsidste geranium er så fin.

  SvarSlet
 8. oj oj oj.....det var virkeelig godt for øjet Gitte - tak for det....det er næsten ikke til at tro det kan ske igen når der stadig ligger 20 cm sne her i haven ;0)

  god påske
  Dorthe

  SvarSlet
 9. Det var nogle skønne sager med farve på. Jeg er ved være godt træt af det hvide look derude ;-)

  SvarSlet
 10. So glad you are having some sunshine, even though you still have lots of snow. Your plants from last year look beautiful, I'm sure you are looking forward to seeing them again when summer weather finally comes!

  SvarSlet
 11. Finally today we have some warm weather. Hopefully this is a sign that spring has finally arrived. Your flowerbeds from last June are so pretty. I like the bell-shaped Klokkeskilla from May as well.

  SvarSlet