lørdag den 23. februar 2013

Egern, nyt bed og gode zinkindkøb

Vil lige vise jer et af vores 4 egern. Vi har boet her i snart 16 år, og har aldrig set egern tæt på huset før. Så så vi i lang tid et egern der sad på fuglenes foderbræt og mæskede sig i deres solsikkekerner.

Til jul fik jeg så en nøddeautomat, og nu skal jeg lige love for at den gode nyhed er spredt, for nu har vi 4 egern der kommer næsten på klokkeslet hver formiddag og spiser hasselnødder.Her et par blåmejserSå vil jeg lige vise det nye bed der blev gravet ud i efteråret. Det har jo været dækket af sne, men er nu dukket frem igen, sammen med alle muldvarpeskuddene!!!

Glæder mig meget til at plante det til.
Som I kan se er græsplænen stor, og jeg har planer om flere bede, og også en sti som skal gå fra den bue I kan se på billedet og til en anden bue oppe mod huset.
Planen er, at den skal bestå af halve 50x50 fliser som skal ligge hjørne om hjørne og så sno sig.

Til sidst et godt køb jeg gjorde i Gul og Gratis.

200 kr. for begge ting.Lad os snart få lidt varme så vi kan komme i jorden.19 kommentarer:

 1. What is that yellow flower above the snowdrops? I like your purchases.

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.Hvor er de bare søde jeres egern.Håber jeg får dem at se når vi kommer over til jer.Jeg er ogå rigtig spændt på hvad du "putter" i dit nye bed.Der er da plads til mange blomster.Og sikke nogle gode zink køb du har gjort......skal nok huske din balje.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 3. Ja det kribler i fingrene for at komme i gang. Sjovt at du har 4 egern, på Samsø har vi ikke egern, men heldigvis heller ikke muldvarper.
  Det er et flot bed du har gravet, fin facon.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder du viser Gitte. Herligt er det med besøg af egern også. Vi har kun et enkelt på besøg, men jeg har heller ikke egernrestaurent endnu. Det må blive et fødselsdagsønske til sommer! En rigtig god idé!
  Smuk kande og zinkbalje!

  SvarSlet
 5. Tænk at have egern i sin have, det må være god underholdning at følge deres færden.
  Tillykke med dine zinkkup, der er nu ikke noget så dejligt som gedigent genbrugsguld. :)

  SvarSlet
 6. Skøn lille rødtop du viser, her har vi ingen egern i haven, jeg har ihvertfald aldrig set nogle ;o).
  Så fine zink køb du har gjort, glæder mig til at se hvad du finder på i det nye bed ;o)

  SvarSlet
 7. Sjove små fyre, du har på kost. Jeg ved godt, de er meget udskældte p.g.a. redeplyndringer, men de er altså ikke til at stå for.

  Den græsplæne skal du nok få has på :)

  SvarSlet
 8. Åh hvor hyggeligt med egern - p....misundelig på den gode måde ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. Hvor er det spændende med så mange egern :-)

  Fine zinkting du har fundet :-)

  SvarSlet
 10. Sikke da et røverkøb, du gjorde der. Fine ting til haven. Hvor er i heldige at have så fine gæster hver dag :-) Det bliver spændende at få plantet det nye bed til. Kan godt forstå at du gerne vil have flere, og det bliver godt med den sti.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 11. Sådan en lille frækkert, men hvor er den kær dit lille egern :o) Jeg har aldrig set egern i min have, de skal ellers være velkomne :O)
  Lækre zinkting du har købt, og til billige penge tror jeg. De skal vel pynte i haven :o)
  Glæder mig til at følge dit nye bed, når vejret bliver til det.

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 12. Hvor er den lille egern sød.
  Gode loppefund. Kanden hel intakt. Ofte mangler "trakten".
  Jeg glæder mig til at hvordan dit nye bed kommer til at tage sig ud til sommer.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
 13. Hej Gitte. Nej hvor er det spændende med egern i haven. Det er så hyggeligt. Aij jeg er helt misundelig på dit gode køb i gul og gratis. det var jo nærmest foræringspris. Du var i hvert fald rigtig heldig! Det bliver spændende at følge med, når du skal til at beplante det nye bed.

  SvarSlet
 14. Sikke nogle gode billeder af dit egern - jeg har aldrig set egern her hos os (det ville ellers ikke gøre noget!! ;-) ).

  Det bliver spændende med dit nye bed - glæder mig til at følge det i år :-) Og muldvarpeskud.... jeg går og stønner konstant, da hele græsarealet hos os er fyldt med muldvarpeskud. Vi skal vist have fanget nogle af dem - NU!!!

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 15. Hej Gitte, sikke nogle søde egern, der er da underholdning for alle pengene, det må være skønt at følge med i.

  Malcolm har altid ønsket sig en gammel zink vandkande, jeg har aldrig tænkt på at søge i Gul og Gratis, men det var da en god ide. Tillykke med dine fine ting.

  Et helt jomfrueligt bed - det bliver jo ligefrem sjovt at komme til plantebytte og plantemarked for at købe ind til bedet.

  Tak for din besked på min blog vedr. Samsø-turen. Jeg har faktisk lige bestilt billet til os, ville ikke risikere at der pludselig blev udsolgt. Dejligt at I vil følges med os, det er jo lidt billigere for alle parter og hyggeligt med selskab. Jeg har booket til afgang fra Hou kl. 09.30 (som sidste år) og retur fra Samsø kl. 18.15 - det håber jeg kan passe med jeres planer.

  Vi kan aftale nærmere når vi komme hen i juni, men det er dejligt at have en billet og en aftale på plads. Vi glæder os enormt til at komme til blogtræf igen og til at se alle Lisbeths flotte roser og møde nye bloggere.

  Ha' en god aften og giv gerne ovenstående videre til Jette, hendes mail har jeg ikke.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 16. What a nice big space you have to garden. My garden is far behind yours and is still snow covered. I often put peanuts out for the squirrels here. They love them at this time of year, when food is more scarce.

  SvarSlet
 17. Love that you have a feeder just for the squirrels, your dark brown ones are much nicer than our grey ones! You have a lot of garden, it must look lovely in the summer when your flowers are all out showing their wonderful colours.

  SvarSlet