lørdag den 16. marts 2013

Sidste år i marts

Sidste år ved denne tid i marts måned så min have sådan ud..
Hvornår kommer dette syn igen. Det er næsten ikke til at holde ud at se på vejrudsigten.

I går skinnede solen, og der var faktisk 30 grader i drivhuset. Det var helt skønt at sidde derude lidt og lade som om foråret var kommet.

18 kommentarer:

 1. Det er netop på denne årstid at et drivhus med mulighed for at sidde i kommer til sin berettigelse og man virkelig kan nyde det. Både marts og april er så lunefulde at vi ikke kan regne med dem, men lad os håbe på at den varslede snestorm er en af de eller simpelthen den sidste på denne side af sommeren.
  På dine billeder fra sidste år kan jeg se at du har noget smukt i vente:-)

  SvarSlet
 2. Hej Gitte.Det var da godt at du fik det drivhus sidste år.Så er der da er sted hvor man kan nyde det når solen er fremme.
  Og smukke forårsbilleder fra sidste år.Det har nok lange udsigter før vi kan se de dejlige forårsblomster.
  Håber meget på lidt godt vejr i påsken.Knus Jette

  SvarSlet
 3. Skønne billeder Gitte, sådan ser det bestemt ikke ud nu. Her er det helt hvidt, suk.
  Sneen vælter ned.
  Vi glæder os til det kommer til at se ud som på dine billeder igen.

  SvarSlet
 4. Øv.. ja sådan tror jeg desværre ikke din have ser ud lige nu :o) Medmindre du selvfølgelig er en af de heldige der ikke har en sneklædt have :o)
  Dejlige billeder der trods alt giver tegn på, at foråret altså er lige om hjørnet... Snevejr eller ej

  God weekend

  SvarSlet
 5. Ja, med de vejrudsigter, vi får i øjeblikket, varer det længe, før der ser sådan ud. Lad os håbe, at de tager fejl - vi trænger sådan til fuglesang og blomsterpragt. :-)

  SvarSlet
 6. We are having the same experience. There is snow this morning.

  SvarSlet
 7. Hvor var der smukt i din have sidste år ved denne tid. Du har noget at glæde sig til i år, selvom det lader vente på sig :o)

  SvarSlet
 8. Sikke en forskel - jeg ved godt hvad jeg foretrækker :o)
  Her vælter sneen ned og har gjort det hele dagen, så foråret har lange udsigter!f

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 9. Ja, snøft, jeg har også siddet og kigget billeder fra sidste år i dag. Øv, hvor vi savner det hele. Hvor har du mange skønne forårsblomster at se frem til :-)

  SvarSlet
 10. Åhh ja - det er lige det syn af skønne forårsbebudere vi længes efter, og ikke mere sne ;o)

  SvarSlet
 11. Skønne billeder! Jeg forsøger at undgå vejrudsigter for tiden. Jeg kan simpelt hen ikke holde ud at høre sandheden om vejret der venter i resten af marts. Så vil jeg hellere se på billeder som dem du viser her :-)

  SvarSlet
 12. Uha ja der var mange smukke i din have sidste år Gitte! Det er da for meget at vi skal vente så længe, med at se de fine forårsblomster. Det er da lige før man begynder at tvivle på, om de overhovedet viser sig i år!

  SvarSlet
 13. Åhh... hvor ser det dejligt ud, slet ikke til at forstå at de ligger og venter under jorden. Vi må bare vente... og vente.... og vente.... Det må da blive godt til sidst! ;)

  SvarSlet
 14. Så smukt, grønt og saftigt. Ja det er næsten ikke til at holde ud at tænke på vel? Men hvis vi holder hovedet højt så kan vi være heldige at foråret kommer til april......jeg krydser fingre for både dig, mig og alle andre Gitte.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 15. Hvor ser det dejligt ud. Det varer nok noget før vi ser dette syb igen efter hvad vejrudsigten lyder på.
  Ha´ en god søndag.

  SvarSlet
 16. Hej Gitte. Det er unægteligt meget forårsagtigt ud i forhold til nu. Og hvor er det trælst! Jeg håber på mildere vejr i en fart, men der kommer vist en snestorm mere! Øv. Her hos os er det hele hvidt, vi fik nok mellem 5 og 10 cm sne i går.

  SvarSlet
 17. Your spring flowers were very pretty last year. Spring is late here as well. We had snow overnight and it was a depressing sight this morning to see the garden covered with a fresh blanket of snow. Hopefully, the weather will warm soon.

  SvarSlet
 18. Suk ja, gid man havde et drivhus at lege lidt forår i.
  Det her snevejr er simpelthen ikke til at holde ud. Nu vil vi se krokus, vil vi :-)

  SvarSlet