fredag den 19. oktober 2012

På rundtur i havens efterårspragt

Jeg var ude og lægge lidt flere tulipanløg, da jeg kom hjem fra arbejde. Det var det skønneste vejr, selvom solen ikke skinnede. Der var ikke en vind, og det var faktisk lunt.

Hvor er jeg glad for at leve i et land med 4 årstider. Jeg ved godt at der er nogle af jer, der ikke er så glade for vinteren, og det er jo også træls hvis den varer fra november til april!. Men forventningens glæde er jo skøn. Lige nu er det efterårets farver vi glædes over, og hele vinteren tænker vi på de første dejlige erantis og vintergækker vi snart skal se.

Her er lidt efterårsstemning fra en dejlig fredag eftermiddag.
Så er det jeg lige må spørge.. Jeg fik en klokkeranke Cobaea af min søster. Den har ikke blomstret, men er dette knopper eller hvad??9 kommentarer:

 1. Smukke efterårs collager :-)

  SvarSlet
 2. Farverne er så intense og smukke nu - du har fanget nogle gode motiver :-)

  SvarSlet
 3. Hej Gitte.Dejlige collager med alle de skønne efterårsfarver.
  Skønt billed fra jeres vej.Jeg tror nok at der er
  frø derinde.Men det er også første gang at jeg har
  klokkeranke.Måske der er nogle derude der kan hjælpe.
  Knus Jette

  SvarSlet
 4. Ja Gitte, det er knopperne, du viser.
  Og tak for dine billeder og tanker om de fire årstider, vi er helt enige. Jeg synes også, det er skønt at leve i et land med fire årstider, jeg vil ikke undvære nogen af dem, eller forventningens glæde til foråret.
  Det har været en dejlig stille dag i dag, det er ren nydelse, når blæsten holder en pause.

  SvarSlet
 5. Jeg kan kun tilslutte mig dine tanker, jeg må dog sige, at jeg havde den forestilling at i Australien, hvor min kusine bor, var der kun to årstider. Det er altså ikke helt sådan, de har også 4 årstider, blot ikke så udtalt som vores. Så er det et spørgsmål, hvor varmt eller koldt det bliver, men det er jo en helt anden snak.
  Så synes jeg heller ikke man kan tale om, at vinteren er så lang. Der kommer jo masse piblende op af jorden - allerede fra december måned kan man visse steder se Helleborus (julerose) og vintergækker kan også være tidlige på den. Man skal måske blot huske, at gå udenfor for at opleve alt det der kribler og krabler frem.

  SvarSlet
 6. Skønne collager du har lavet ;O),dejligt i er så heldige med vejret, her kan det åbenbart kun regne ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov opdagede at jeg aldrig havde meldt mig som fast læser hos dig, den fejl er der nu rettet op på ;O)

   Slet
 7. Ville bestemt heller ikke være foruden årstidernes charmerende skiften Gitte.....det er så skønt som du selv siger med forventningerne......og så efterårets skønne farvedragt - hvem kan undevære det ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Gode billeder af de smukke efterårsfarver.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet