tirsdag den 7. juni 2011

Hvilken frodighed

Det hele står på spring lige nu. Alting er altid lidt senere på den hos os, men nu står pæonerne og roserne lige klar til at springe ud.
Roserne er også på vej. Jeg beskar min New Dawn meget i foråret da vinteren havde været hård ved den. Men nu ser den rigtig fin ud.


En smuk iris er der stadigvæk.
Her min Graham Thomas. Jeg havde oprindeligt 3 stk. som stod sammen, men de 2 andre gik ud. Jeg har givet den sidste god jord og gødning og den kommer fint nu.Mine husløg som jeg købte sidste år er begyndt at blomstre! Ved i om den så går ud bagefter??Her en skøn blanding af storkenæb Johnsons Blue og lammeører.Pæonknop.


3 kommentarer:

 1. Ja, det er en dejlig frodig tid i haven lige nu. Mine pæoner er ikke sprunget ud endnu, men det kan ikke vare længe, for de stå med store fine knopper :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejligt ud det hele. Og den hvide pæon er virkelig yndig.
  Mine pæoner står også kun med knopper. Og kun en enkelt hver, for de blev begge flyttet sidste år. Men jeg er bare glad for at få i det mindste én blomst af hver :-)

  SvarSlet
 3. Ja, nu er jeg bekymret for om pæonerne kan klare alt det regn de lover. Det ville bare være ærgerligt hvis de bliver slået ned nu hvor de skulle være allerflottest. Jeg tror jeg vil sætte parasollen over nogle af dem.

  SvarSlet