lørdag den 18. februar 2012

Et lille pust af forår

I dag har der ikke været meget ved vejret andet end at det har været plusgrader. I går hvor solen skinnede så dejligt, fik jeg taget nogle enkelte billeder af de første forårsbebudere.
Jeg føler jeg har været i vinterhi, og har ikke været ret aktiv på bloggen. Jeg har dog fulgt med hos jer andre, og nydt de dejlige billeder og indlæg. Der er også kommet en del nye bloggere til i løbet af vinteren. Hvor er der snart mange indlæg at følge med i.
Læser en del havebøger, og skal også snart til at så de frø jeg har købt.
8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage fra dit vinterhi, nu går det forhåbentlig snart stærkt med at blive forår :o)

  SvarSlet
 2. Hyggeligt at du kigger forbi i blogverdenen igen, eller dvs. skriver et lille indlæg, så vi kan se, der er liv endnu.
  Snart går det løs med foråret, det er så skøøøøønt.

  SvarSlet
 3. Erantis og vintergækker - det er forår :o)
  Jeg har ingen erantis i min have, men sådan blir det ikke ved med at være... ;o)
  En anden ting jeg vil prøve i min have, er prikker i luften... jeg anede ikke man ku ha dem i haven, men det har jeg nu set flere steder, så det skal prøves :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 4. Kære Gitte.

  Ja, det er som om, lysten til havearbejdet, og hvad deraf følger, melder sig mere nu, hvor lyset bliver stærkere og længere :-)

  Underligt nok har jeg næsten ingen vintergækker eller erantis i år. Eller rettere; de har næsten ikke vist sig endnu. Det undrer mig meget.

  Fortsat god weekend (og tak for ordren) :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Dejligt forårspust - tak for det :o)

  SvarSlet
 6. Hej. Jeg synes også, at det er hyggeligt, at du kigger forbi i blogland. Det er en dejlig tid, vi går i møde med alle vores planer og projekter for den kommende sæson. Jeg er begyndt at så, men er slet ikke færdig endnu!

  SvarSlet
 7. Fine billeder.
  Foråret er da også på vej hos dig.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet
 8. hej gitte.dejlige forårsbilleder fra din have.har lige været i bilka og købt frø og knolde.og har også været en tur i ikea.de havde en stålreol til kun 69kr.til drivhuset.man mangler jo altid plads til alle såbakkerne.nu mangler vi bar lidt varme så vi kan komme ud og virke i haven.knus din søster jette

  SvarSlet