mandag den 20. august 2012

Mine sommerblomster

Jeg har aldrig gjort så meget i at så sommerblomster, kun lidt i rækker i køkkenhaven. Men i år hvor jeg fik et nyt bed ved den nye garage skulle det være. Der blev sået en blanding med primært rosa farver, og det er blevet så fint. Forhåbentlig kan jeg tage frø af dem, så jeg kan få glæde af til næste år.
Der er lidt dusksalvie, mamelukærme, og nogle jeg ikke kender.

I et andet bed fik jeg sået jomfru i det grønne. De er alle blå, men jeg vil også gerne have dem i andre farver.
Så har jeg denne skønne stokrose i mit syd bed.


Mine clematis er for længst afblomstret, men jeg har stadig glæde af de smukke frøstande.Håber I kan holde til varmen, nu skulle det også blive lidt køligere.


3 kommentarer:

 1. Ja vi må håbe, det bliver køligere i morgen. Dine sommerblomster er vel nok fine, og du har også en fin hvid dobbelt stokrose. Jeg købte mine i Netto.

  SvarSlet
 2. Sommerblomster er dejlige - også at eksperimentere med. Mamelukærme er bare en af de bedste. Jeg har nogle store hvide som jeg vist snart må vise frem. Skøn stokrose :)

  SvarSlet
 3. Hej Gitte. Ja sommerblomster er dejlige - det synes jeg også. Til næste år skal jeg så en masse sommerblomster. I år skal jeg høste alle de frø, jeg kan fra min egen have og så må jeg se, om der er brug for et par købte frøposer. Jeg har en idé om at være selvforsynende med planter. Det er et vigtigt projekt i forbindelse med vores orangeri!
  Dine sommerblomster var smukke - jeg elsker lyserødt!

  SvarSlet