søndag den 7. april 2013

Kølig forårsdag

Det blæser koldt  i dag. Jeg havde besluttet at gøde mine roser, jeg har ikke så mange. Men det var kun 3 roser jeg kunne gøde, da alle mine Jacques Cartier stadig er bundfrosne.

Der er fine forårstegn i haven, men det er lidt underligt at der stadig er erantis i april..
Så er den ene Iris Reticulata blevet til 2Jeg har prøvet at befri mit skovbed for sne. Her er en klemt påskeklokke, håber den retter sig til når der kommer lidt mere sol.


Jeg har forspiret lidt Cosmos Daydream, da det jo varer noget inden man kan så direkte i bedene. Bakken står i drivhuset om dagen, og kommer ind i garagen om natten.


Her er alle de planter der står i garagen, og som bare venter på at komme ud.

Pelargonier


Diverse


Det kribler i fingrene efter virkelig at komme ud og grave og plante i haven, men jorden er iskold, så selvom tålmodigheden ikke er til det, må vi vist vente lidt endnu.


8 kommentarer:

 1. JA, hvem der bare havde en frostfri garage! Og så ihærdig en plante-mor... Det er lidt af et job at passe bedriften på denne årstid. Det skal blive godt, når varmen indhenter lyset igen.

  SvarSlet
 2. Du har mange skønne sager på lager. Hold du liv i dem- så skal de nok komme ud en dag.

  SvarSlet
 3. Hej Gitte.Dejligt at se at du har fået sat så meget til forspiring.Og at du har den frostfri garage til at opbevare det hele i.
  Glæder mig til næste år,hvor jeg forhåbentlig kan nyde alle mine små iris der står og venter på at blive plantet
  ud i haven.
  Det er godt koldt i dag,så det bliver ikke til så meget udendørs.
  Rigtig god søndag til jer alle knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Du er trods sneen forud med scilla, der kan jeg ikke være med. Jeg genkender en nedklippet clematis, sådan en har jeg nemlig også stående. Den venter på at blive plantet ud, købt i Netto for 25 kr.

  SvarSlet
 5. Det er da rigtigt Gitte, at erantis ikke plejer at være så fremherskende i aprilhaven som i år. Mine påskeklokker ligner den du viser til forveksling. De lader godt nok vente på sig i år. Ja og her har det lige haglet/sneet så der går nok noget tid endnu.
  Men du har mange gode sager på bedding. Smart at have et sted, der er frostfrit.

  SvarSlet
 6. Hej Gitte. Sikke nogle spændende ting, du har i garagen!! Det glæder jeg mig til at følge med I ,når det skal plantes ud. Ja, det må vi nok vente noget med endnu, hos os er jorden stadig frossen, så jeg kan ikke gøde roser ´- men måske om en uges tid. Lige nu er jeg også på ferie hos familien, så det er kun Anders der er derhjemme!

  SvarSlet
 7. It continues to be cold here. I have a few snowdrops in bloom and that is it. I have yet to have any crocus peek out of the ground. You have quite the display of crocus. Like you I have started seeds. I have no garage, but am using a cold frame to keep things warm. Hopefully, the weather will warm up soon.

  SvarSlet
 8. You have such a lot of lovely little bulbs, now your snow has gone, all your flowers will be waiting to pop up and decorate your garden. More warmer weather on the way, will we and our plants be ready for it?!

  SvarSlet