mandag den 15. april 2013

Flere krokus

Jeg kan se at dagens tema er krokus :-) Det er også skønt at se de skønne farver, og det er lige hvad øjnene trænger til.

Jeg kom først hjem fra arbejde kl. 17, så efter aftensmaden måtte jeg bare ud, og kom først ind igen kl. 21
Det var næsten ikke til at stoppe, da vejret jo var så skønt. Stæren er flyttet ind i en af de ledige boliger, og det var hyggeligt med selskab.

Her er lidt af de skønne krokus i haven.


Lidt andre godter
Bedet i den gamle indkørsel fra begge siderHer er de sørgelige rester af mine rhododendron som stod i bedet foran huset. Det vender mod nord, og de var ikke pæne mere. Nu skal de graves helt op, og istedet vil jeg have hosta, bronzeblad, buksbom og geranium phaeum, lungeurt, hasselurt og en masse løgplanter.

9 kommentarer:

 1. Ja, de skønne krokus, det er SÅ dejligt. Den første du viser er da helt vidunderlig.

  Jeg kan godt forstå at du har lyst til at lave dit udtjente rhododendronbed om, nogen gange trænger man bare til forandring.

  SvarSlet
 2. Det er skønt at være på krokusholdet ;-)
  Du har i hvert fald nogle fine af slagsen :)

  SvarSlet
 3. Sikken en masse dejlige krokusbilleder. Hvor er det godt, at I som arbejder endelig kan nå at komme ud efter aftensmaden. Det er en skøn tid, vi går i møde.

  SvarSlet
 4. Hej Gitte.Hvor er det nogle smukke krokus du har.Jeg har slet ikke så mange,og den første med striberne gad jeg godt ha.Godt at du nu har fået de gamle rhodoer gravet op,så du kan beplante det med noget nyt.Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Gitte - hvor har du mange fine krokus. Jeg er især vild med den første du viser ;o)

  SvarSlet
 6. Smukke krokus du har… kan da godt forstå, at du må dele glæden med os andre!

  SvarSlet
 7. Yes, crocus is the hero of my garden at the moment. Love your variety with the blue and white stripes.

  SvarSlet
 8. Dejlig mange krokus og forårsblomster, især den lillastribede har fået min opmærksomhed. Jeg har den også i min have. Min nordvendte rhodo har det bestemt ikke godt. Bed ikke rigtig om den kommer sig. Det er bare så ærgerligt. Men dit nye bed lyder til at blive rigtigt flot :-)

  SvarSlet
 9. Hej Gitte. Det var nogle skønne billeder af krokus og hvor er der mange! Jeg tror din nye plantesammensætningen i bedet mod nord bliver rigtig godt. De klæder allesammen hinanden og så kan de jo tåle skygge! Jeg glæder mig til at følge med!

  SvarSlet