onsdag den 24. april 2013

De første påskeliljer og anemoner

Så åbnede de første påskeliljer sig endeligt, der var også smukke Anemone Blanda som jeg lagde sidste år, og endelig blomstrer de botaniske tulipaner.

En enkelt kejserkrone kan det vist blive til i år. Dem skal jeg have lagt flere af til efteråret.


Mine påskeklokker blomstrer også, men de er ikke så pæne efter den megen sne.Denne hvide løjtnantshjerte har jeg lige plantet ud i mit nye bed. Håber meget den vil finde sig godt til rette der.
Af min svigerinde fik jeg 4-5 store klumper af bronzeblad, så nu er der masser af smukt bunddække. De er sat i begge mine nye bede jeg viste sidste gang.Er der nogen der kender denne plante? Den er meget blød, og bliver senere noget højere, og ikke så samlet at se på mere.


Til sidst min Clematis Multi Blue som jeg købte billigt i Bilka i efteråret. Den står i drivhuset og har allerede fine knopper.8 kommentarer:

 1. Din påskelilje er vist magen til den der vises på Anne Mettes blog Cugina ser det ud til. Den bløde ser bekendt ud, men jeg har ikke lige noget bud. Min multiblue har stået udenfor i regnbedet, så om den har overlevet ved jeg ikke, der er ingen tegn på liv endnu.

  SvarSlet
 2. Dejligt ser det ud med forårsvæksterne. Det er en fantastisk dejlig tid vi går i møde. Det ene vidunder afløser det andet.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Ja, det er skønt, at det hele pibler op.Jeg tror at påskeliljen hedder"Ice Follies" og
  er magen til dem, jeg har i min have. Held og lykke med den hvide løjtnanshjerte.

  SvarSlet
 4. Hej Gitte.Hvor er den bare smuk din nye blå anemone.Og dejligt at du har fået så mange bronzeblad af Kirsten.Skal din Multi Blue blive i drivhuset?
  Jeg er igang med at male alle vores højbed sorte.Det bliver rigtig flot.Knus Jette

  SvarSlet
 5. We've also had the daffodils just starting to bloom. A very cheerful sight!

  SvarSlet
 6. Dejligt med den hvide løjtnantshjerte, det er virkelig en skøn, romantisk blomst. Helt fantastisk med din Multiblue, den blomstrer vist først af alle hos dig. Det er en skøn tid, vi går i møde.

  God weekend.

  SvarSlet
 7. Hej Gitte - hvor har du meget fint i blomst allerede ;o)

  SvarSlet
 8. Your spring blooms are very pretty. I have a white bleeding heart as well and it is one of my favourite early perennials.

  SvarSlet