torsdag den 7. juli 2011

Den smukke brud

Min solbrud har fået en sydvendt plads hvor den trives rigtig godt. Den står foran min gule Graham Thomas rose. Det er meningen at jeg fortrinsvis skal have gule blomster her, men blandet med orange og lidt lilla.
Det er min brudeslør der titter lidt frem til venstre.Mine klokkeblomster er populære hos bierne.Jeg er bare så glad for mine franske anemoner. Jeg troede slet ikke at de ville være i min have, men nu kommer de flere steder.


Så fik jeg klippet min buxbom eller rettere Martins buxbom. Den fik han i en krukke da han blev 25 så den er vokset helt pænt.
Jeg ville gerne have haft klippet den rund, men han synes den skulle være firkantet. Det er nu også pænt.

5 kommentarer:

 1. Sjovt at du også har skrevet om det gule bed :-) Rosen du viser ser godt ud, måske skulle jeg gøre alvor af at putte en rose i mit gule bed også. Tak for inspirationen :-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud.
  Og anemonerne er da godt nok søde - det var da en dejlig overraskelse :-)

  SvarSlet
 3. Bruden ser flot ud. Jeg overvejer et bed i gyldne farver, og så er den jo oplagt :-)

  SvarSlet
 4. Tænk at din solbrud allerede blomstrer. Jeg tror ikke engang at min har knopper endnu. De er bare så smukke planter, og de blomstrer så længe hvis man klipper de visne blomster af.
  Jeg har to stående i mit orange bed. Der står orange, gule, røde og violette farver.
  Der ser dejligt frodigt ud hos dig :-)

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig dejligt ud, og den firkantede buksbom er flot. Min solbrud er bestemt heller ikke klar til at blomstre, sikke en forskel... :o)

  SvarSlet