fredag den 5. august 2011

syrisk rose og hortensia

Så sprang min syrisk rose også ud i dag. Den står lidt et dumt sted, da den fylder en del. Jeg håber at kunne flytte den til foråret selvom den er så stor.Jeg har også en hvid med rødt øje, men den er lidt senere med at springe ud.

Min hortensia Limelight er bare så skøn. Den er så nem da man bare kan beskære den i foråret og så kommer den alligevel med masser af blomster.
Nu er min rosa drejeblomst også ved at springe ud.10 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn din Syrisk Rose, min er desværre ikke sprunget ud endnu, tværtimod er den begyndt at tabe knopperne :-(
  Limilight er skrevet på min indkøbsliste, har efterhånden læst meget rosende om den.
  Mange hilsne Mette

  SvarSlet
 2. Jeg gik og troede at syrisk rose var meget sarte og kun kunne stå beskyttet på vore breddegrader. Idag så jeg flere store eksemplarer som stod langt fra husmure og lign. varmekilder og som så pragtfulde ud. Så nu vil jeg også prøve at plante dem ud i haven og håber så det bedste, - din ser ihvertfald skøn ud :o)
  Limelight må jeg vist også få kigget lidt nærmere på... ;o)

  SvarSlet
 3. Syriske roser er bare så smukke, og så er der næsten noget eksotisk over dem. Jeg fik en sidste år, som desværre gik til i vinters. Men tror da jeg bliver nødt til at prøve igen, når nu jeg ser alle de skønne blomster rundt omkring på bloggene :-)

  Det er også en dejlig hortensia - og drejeblomsten er da også bare fin. Jeg synes min ønskeliste bliver længere og længere :-)

  SvarSlet
 4. Jeg så for 3-4 år siden en hvid syrisk rose med rødt øje og var fortabt. Da jeg købte en til mig selv så hoppede der også en blå med ned i vognen, kender I det?. Mine er ikke sprunget ud endnu - så jeg nyder din fine rosa så længe!
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 5. Den er godt nok smuk, din syriske rose.

  Det er dejligt med buske der blomstrer i sensommeren.

  Ulla

  SvarSlet
 6. Tak for kommentarer. Ja min syriske rose står godt beskyttet op af husmuren i sydvendt bed. Men den hvide står sydvendt i et frit bed, men stadig beskyttet mod vind. Ja det er dejligt med blomstrende buske nu her hvor meget andet er færdigt.

  SvarSlet
 7. Hej Gitte
  Meget smuk din syriske rose. Jeg fik en ret stor busk forærende i foråret, men den skulle jeg selv flytte fra en anden have. Det var ret nemt og den står nu med store knopper. Hvis du flytter din sidst i april - skal det nok gå. Held og lykke med det.

  ;)
  hej fra
  Eva

  SvarSlet
 8. Den er virkelig smuk, din syriske rose. Det er ikke en farve man ser så tit.
  Og den limeligt er jeg altså også rigtigt vild med, den er også på min ønskeliste :-)

  SvarSlet
 9. Hej Gitte,

  En hilsen fra din søster.

  SvarSlet
 10. Hvor er din Syrisk Rose smuk.
  Vi har 2 i haven, men de er slet ikke så langt fremme endnu.

  SvarSlet