søndag den 21. august 2011

Besøg hos Staudefeen

Ja så fik jeg taget mig sammen til at besøge Marlene og Staudefeen her i lørdags. Det var det skønneste vejr og jeg gik rundt og sugede til mig af indtryk mens Marlene var ved at tale med andre kunder.

Her er et par billeder fra området ved planteskolen.Det er et dejligt sted og det var ikke sidste gang jeg kommer her.

Her er hvad jeg fik købt, det er jo svært at begrænse sig når der er så meget man ønsker sig. SUK.På øverste billede er der 2 stk Hestemynte Monarda Fisches, 2 kvæsurt Obtusa, 2 Spydverbena og en lungeurt.
På det nederste billede en floks med brogede blade, Frosted Elegance.

Jeg glæder mig til at se det hele når det blomstrer.

Så er min hvide syriske rose begyndt at springe ud.


Og min lilje Sorbonne har også foldet sig så smukt ud.Jeg håber i alle har haft en dejlig weekend med masser af havearbejde.

11 kommentarer:

 1. Hov!! Da jeg var hos Staudefeen ville hun ikke sælge den brogede floks!!! Jeg må vist ha' fat i hende... ;o))
  Både din syriske rose og liljerne er rigtig skønne.

  SvarSlet
 2. HEJ SØSTER.FLOT SYRISK ROSE.MINE TO (PINK OG LAVENDEL)BLOMSTRE HELT VILDT.jEG HAR OGSÅ KØBT EN MASSE TULIPANLØG OG FLOTTE ALIUM.NU ER DET BARE AT FÅ DEM I JORDEN.HAR OGSÅ KLIPPET MANGE BUSKE NED,DA DE ER VOKSET MEGET.HÅBER VI FÅR TID TIL ET LILLE HAVEVISIT NÅR JEG KOMMER TIL DET JYSKE KNUS FRA MIG

  SvarSlet
 3. Et besøg på planteskole Staudefeen må jo være som at handle i en slikbutik for os haveglade. Flotte liljer - sikke en blomstring.
  Smuk syrisk rose - meget elegant i hvid.

  SvarSlet
 4. Uh ha, jeg klikkede mig lige ind for at skrive, at du, Gitte, skulle huske at skrive, at du fik den brogede floks som gave i tilfælde af, at Fru Friis skulle komme ind på din blog - ha, ha.

  Tak for besøget, Gitte, det var dejligt at møde dig :-)

  Fru Friis, du har et lille stykke broget floks til gode, når vi ses igen (det var lidt svært at grave op, når I var så mange her på én gang). Måske ses vi i Geografisk Have den 4/9? :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Ja det er svært at begrænse sig - jeg kunne heller ikke... Hovsa, synes der blev nævnt en broget floks?! Mmmm... Nå, den kan jo stiklingeformeres!

  SvarSlet
 6. Ha ha, hvor er I sjove :-D med den brogede floks. Jeg tør slet ikke fortælle, at jeg fandt en broget bid på min forleden, så nu er den sat i prinkle jord, og så håber jeg at den slår rod :-) Så skal jeg nok holde den fri for ensfarvede skud næste gang, Marlene :-)
  Jeg købte også Fishes for nogle uger siden, Gitte.
  Så kan vi glæde os til at se dem blomstre til næste år :-)

  SvarSlet
 7. Smukke billeder og hyggelig blog. :-)

  SvarSlet
 8. Aaaajjjj bare det var mig, der havde været hos Staudefeen. De har nogle ting, som jeg MÅ eje. Og jeg siger ikke hvad. Det tyder på, at du har fået nogle dejligheder op under neglene.

  @ Marlene vil jeg sige: "I var så mange her på én gang" - var det da vi besøgte jeg med Tour-de-Blog? For da var vi aldeles ikke mange. Må jeg være fri! :-)

  SvarSlet
 9. Hæ, hæ, jo, hvis I alle skulle have haft af phloxen, så var I mange ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Herligt at købe nye stauder :-) Jeg er overrasket over, at du har blomstrende liljer, alle mine er afblomstret for nogen tid siden.

  SvarSlet
 11. Hej Gitte. Jeg har lige opdaget din fine blog og har meldt mig som fast læser.
  Det er altid rigtig skønt at få nye stauder!
  Mange hilsner fra Birgitte.

  SvarSlet