søndag den 29. april 2012

Haveslangeholder og forårsblomster

Det bliver ikke til så meget bloggeri, da vi jo skal have konfirmation d. 6-5. Der er en del at ordne når man skal holde det hjemme. Jeg følger dog med hos I andre.

Jeg fik købt en smuk haveslange holder hos Lundhede. Den er lavet af smuk mørkegrøn støbejern.Her lidt billeder af de hvide varianter af perlehyacinter og vibeæg.Skønne tulipaner.
Kejserkrone.Vortemælk.


Narcis " Flower Drift "Jeg håber meget at næste søndag bliver noget varmere, så min datter ( og alle os andre ) ikke hundefryser i vores fine kjoler.


8 kommentarer:

 1. Hej søster.en superflot slangeholder du har fået købt.er kun lidt misundelig.Jette

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg kan også rigtig godt lide slangeholderen. Den er rigtig flot. Rigtig god fest og forhåbentlig får I en god dag på næste søndag.

  SvarSlet
 3. Krydser fingre for godt vejr til konfirmationen. Det er synd for konfirmanderne, hvis de fryser, når de gerne vil vise stadsen frem.

  SvarSlet
 4. Ja vi ønsker godt vejr til jeres konfirmationsfest på søndag, så de alle kan komme på havevandring og sidde ude i det nye drivhus og nyde solen. Din vortemælk er vel nok flot og tulipanerne med.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder med dejligt forår, kan i have en super fest på søndag, forhåbentlig med sol og varme ;o)

  SvarSlet
 6. Vilken fin slanhgållare, och dina tulpaner blommar så fint, jag ser inga knoppar på mina ännu, men fortsätter det vackra vädret lite till, så kanske jag får se dem blomma snart.
  Ha det gott / Marika

  SvarSlet
 7. Fin haveslangeholder.
  Dejlige forårsbilleder.
  Håber i må få en god konfirmation og at det vil være solskin den dag.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 8. Vidunderlige forårsbilleder, og en slangeholder har man altid brug for :-) Jeg har dog ikke en selv - de slanger jeg bruger, er alt for tykke.

  Rigtig god konfirmation på søndag :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet