onsdag den 18. april 2012

Loppefund

Mit drivhus er jo lidt tomt endnu, og det skal også være et sted til hygge. Jeg blev derfor glad, da jeg i den lokale genbrugsforretning fandt en kurvestol og et bord, og der er tilmed plads til haveblade :-)

De skal lige have en kærlig hånd med sæbe og vand. Et godt køb for i alt 100,- kr.

Der er nu en havehynde på og et tæppe. Glæder mig til at sidde der og dase. Mangler lige en skammel til fødderne.Vores pæreespaliertræ har mange blomster i år, i forhold til hvad det plejer. Det er dejlige faste pærer med en god smag, kender desværre ikke sorten.
Denne hyacinth har en skøn lilla farve og hedder Woodstock.


Jeg fik en masse lammeøre af min søster sidste sommer. De har bredt sig meget, og hun fik lige lidt med tilbage igen sidst hun var her, da hendes egne nu så sørgelige ud. Jeg skal have lammeøre flere steder, da de er rigtig gode bunddækkere.Mine narcisser er begyndt at blomstre, her er White LionMine fritillaria Persica står fint grønne, men jeg kan ikke se at der kommer blomster på. Hvad går der galt??Sct. Hansurt er flot nu med de grønne skud, det er et helt kunstværk.Af en eller anden grund har jeg tulipaner i mit højbed. Jeg kan ikke huske hvorfor de er sat der, eller hvad det er for en sort. De må sættes andet steds når de engang er afblomstret.


Det ser ud til at der kommer lidt mere varme. Har I været i haven i dag??

8 kommentarer:

 1. Ja jeg har været i haven hele dagen, skønt det var hundekoldt. Så det er fint, hvis vi skal til at have lunere temperaturer.
  Fint loppefund, du har gjort og fine narcisser, fritillaria ser ikke tæt nok ud i bladene, gad vide, hvad der er gået galt.

  SvarSlet
 2. Næh... jeg nåede ikke i haven i dag, men har fri et par dage nu, så mon ikke der bliver tid. Arbejdet tager som bekendt en del af ens fritid.

  Dine White Lion narcisser er skønne :)

  SvarSlet
 3. Jow-jow jeg har skam også nusset rundt derude, og modsat Lisbeth syntes jeg overhovedet ikke det var koldt (det må være ø-klimaet, fru Høneballe ;o).

  Det er skønt at finde sådan nogle kurvemøbler og det er bare så forskelligt hvordan prislejet ligger, så jeg tror da du har gjort et kup. Der står også tit de helt små bambusborde, som er perfekte i drivhuset hvis du skal ha' hævet en potte eller to. Jeg mener at ha' læst et sted hvilken by du bor i, og så har I jo et genialt genbrugscenter, hvor jeg også kommer forbi indimellem :o)

  Lammeøre er rigtig sød og jeg fik købt en på planteskolen idag. Egentlig burde det jo bare være noget man fik i nakken af naboen, men siden jeg begyndte at søge en lammeøre, har der ikke været overskud i sigte eller også er det lige smidt ud!!! Nå, det skal nu nok lykkedes at støve lidt op.
  Hvor står dine sct.hansurt bare flot, så langt fremme er mine ikke endnu.

  SvarSlet
 4. Jeg var kortvarigt i haven i går. I dag skal vi hente ny bil, så jeg kommer nok ikke ud i dag.

  Sankt Hansurt er en hel skulptur på denne tid af året. Jeg nyder også, at kigge på den.

  SvarSlet
 5. Godt køb du der har gjort.
  Jeg var kun i haven om formiddagen og en halv time over middag selv om det ikke lige var nogen nydelse, for det var ret så koldt.
  Vi fik så uventede gæster. Det er vi altid glad for. Et par gode markedsvenner dukkede op, og vi hyggede os resten af eftermiddagen.
  Der er rigtig gang i dine planter.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 6. Hej Gitte.Super hyggeligt sæt du der fik fat i,og så til kun 100kr.Måske har jeg en lille fodskammel du kan få.Også nogle rigtig flotte Sankt Hansurt du har,de vokser da bare helt vildt.Håber at mine lammeøre vokser godt til her i foråret.De skal stå i mit nye bed som jeg er ved at anlægge.Skal nok vise billeder ,når jeg har fået malet stakittet.  Mange knus din søster jette(mit lille gods)

  SvarSlet
 7. Hold da op, hvor er dit pæretræ langt fremme med blomstring. Det er vel fordi det er espalieret op ad muren.

  SvarSlet
 8. Elsker loppefund, og dine er af den rigtig gode slags... perfekt til et drivhus :o)
  White lion er superskøn... den ku passe godt i min have ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet