fredag den 6. juli 2012

Malva, valmue, solbrud og lidt andet.

Det er ikke så tit jeg kommer på bloggen med nyt. Jeg har travlt i haven, og får kun lige set nogle indlæg om aftenen. Derfor bliver det heller ikke til så mange kommentarer. Men jeg kan se at det ikke kun er mig der er sporadisk på bloggen.

Jeg har nu haft ferie i 1 uge, og det har været skønt have vejr. I dag har jeg fået klippet en masse storkenæb ned, og noget andet bunddække. Min store buksbom blev også studset, da det var perfekt vejr i den silende regn.

Der er jo gang i en masse, og derfor kommer der her lidt forskelligt fra haven.

Malva


frøstand af clematis

Fjerbusk

Husløg med blomst

Fyldt fransk anemone

Graham Thomas

Natlys

Fyldt valmue

stjerneskærm

Daglilje

Solbrud

Solbrud med mange knopper10 kommentarer:

 1. Hej Gitte.Dejligt at høre fra dig.Den Malva er da bare skøn.Og fjerbusken-er det den fra mig?
  Din røde stjerneskærm må jeg have en aflægger af når vi ses.Mine er for blege.Rigtig god ferie til jer alle.Må vejret være med jer. Knus din søster Jette

  SvarSlet
 2. Skønne blomster :-))
  Jeg har også bemærket at der er noget stille på bloggene lige i tiden, men jeg får heller ikke selv bidraget med så meget lige nu. Vi skal dog også huske på, at det vigtigste er at nyde de gode sommerdage udenfor, når de endelig er her.

  SvarSlet
 3. Det er da en masse skønne ting du viser, den malva er rigtig smuk og den fyldte franske anemone mums den er skøn.

  SvarSlet
 4. God morgen. Det var godt nok nogle skønne blomster, du viser, især malvaen og den fyldte anemone. Ja vi skal nyde det gode vejr og være ude og ikke sidde alt for meget inde, det kan vi gøre, når det regner! Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 5. Super skøn malva, og så springer Graham Thomas og så i øjnene. Den er meget smuk.
  Normalt ville jeg heller ikke have tid til at blogge på nuværende tidspunkt. Jeg ville være ude i haven i tiden, men jeg er sygemeldt og må ikke bære, løfte eller strække mig efter noget. Det er en stor mental øvelse ikke at blive fustreret over det jeg ikke kan, så jeg afreagerer ved at blogge ;-)

  SvarSlet
 6. Så mange fine blomster du har i hagen din.
  Malva er en av mange favoritter jeg har.

  Flotte bilder , Marit.

  SvarSlet
 7. Dejligt med ferie og havevejr. Klart at man prioriterer det i stedet for at blogge, men jeg nyder faktisk begge dele og kan ikke undvære... Din malva er gudesmuk, jeg håber at jeg får blomst i min lille nye - tænk hvis den kan blive lige så flot som din.

  Fortsat god ferie.

  Ulla

  SvarSlet
 8. Hej Gitte - nej jeg kender godt det, med at få enderne til at hænge sammen.(og jeg er endda efterlønner!) Men jeg har jo et par piger, som
  bruger mig i ny og næ....og ikke at forglemme en bror, der går sygemeldt med brækket ryg, så jeg nurser, lidt her og der. Så vi må blogge, når
  tiden er til det.
  Din fyldte anemone er bare så bedårende. Men frøstanden som ligner et hjerte, er også et godt billede.

  SvarSlet
 9. Dejlige blomster,, især Malvaen og den mørke skærm er jeg vild med.
  Annette

  SvarSlet
 10. Hej Gitte - du skrev en kommentar om mine kransliljer, og jeg ville blot sige, at hvis du har tålmodighed, så kan jeg sende dig nogle frøkapsler, når de er modne? Det tager dog 3-6 år før man får blomstring. Men sig bare til! Mange hilsener Jessica

  SvarSlet