lørdag den 22. september 2012

Palmelilje, digitalis, hortensia og gaver

Det er vist lidt længe siden jeg sidst lavede et indlæg.
Det har jo i mellemtiden været min fødselsdag, og min søster og jeg var rigtig på rundtur i Lille Malunds Have, og til Havedag på Fyn ved Birgitte Hasholt.

Det var en dejlig måde at fejre fødselsdag på :-)

Her er lidt billeder af de gaver jeg fik af min søster.

Først en pil " Hakuro Nishiki" som jeg har valgt at plante i en stor krukke. Den står nu på en flise i mit staudebed. Ved ikke om jeg skal tage den ind i drivhuset til vinter.
Jeg fik også et fint lille fuglebad med en frø på. Det står på min træstol.Her er en overvintret gladiolus som står fint sammen med min hortensia.


Jeg fik 4 palmeliljer af min svigerfar for ca. 3 år siden. Nu blomstrer den ene endeligt, og der er nogle fine hvide klokkeblomster den får.Til sidst lidt billeder af hvad der stadig er at glæde sig over i haven. Fortsat god have weekend...

9 kommentarer:

 1. Hej Gitte.Dejligt at høre fra dig igen.Og godt at se at du har fået plantet dit lille træ i en krukke.Mine træer står i jorden,og klarer vinteren fint.Husk at studse det lidt.Flot digitalis du har.Mine er forlængst færdige for i år.Og den mørke dahlia er da bare skøn.Knus Jette

  SvarSlet
 2. Selvom efteråret er over os, har du heldigvis stadig blomster i haven :-)

  SvarSlet
 3. Hvor har du mange blomstrende i haven stadigvæk! Jeg har også den pil, men enten gør jeg noget galt eller også står den et forkert sted.
  Om vinteren fryser den helt tilbage! Jeg tænker om man skal pakke podestedet ind, måske?
  Så mig får du desværre ingen gode råd fra, for min er så sølle at se på.
  Din rævehale er fin og lyser dejligt op lige nu!

  SvarSlet
 4. Jeg havde samme tanke som Jette, det er en af dem, der skal studses, de gror lidt vildt, men er meget kønne. De kan sagtens stå ude, mener jeg, de har dem også i Lille Malund.
  Fine gaver du fik af Jette, og du har stadig et dejligt blomsterflor. Din Limelight er godt nok stor og flot.

  SvarSlet
 5. Hvor er din rævehale flot, jeg har planlagt at jeg skal have sået nogle til næste år. Er det ikke sent, at din palmelilje blomstrer?

  SvarSlet
 6. Kære Gitte. Tillykke med den overstået fødselsdag og dejlige gaver du har fået. Og sikke da også en masse blomster du stadig har i haven.Hvordan bærer I jer dog af, mine er næsten færdige.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 7. Hej Gitte. Jeg tror godt, at den pil kan overvintre ude. Du har stadig mange flotte blomster. Jeg tror din digitalis, er den, jeg lige har sået her, den ligner i hvert fald utrolig meget. Jeg synes også, at dine rævehaler er meget flotte, jeg har jo de grønne og de blomstrer lige så meget som dine. Jeg har også lige sået en rød med mørkløvet blade inde i orangeriet bare for at se om jeg kan have den her i vinter, selvom det er en sommerblomst. Dine palmeliljer var et nyt bekendtskab for mig, de ser flotte og majestætelige ud dér i bedet. Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 8. Et forsinket tillykke med fødselsdagen.
  Fine gaver du har fået.
  Hvor er din rævehale smuk. Jeg skal da hvis have sået nogen næste år.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 9. Hej Gitte,
  har netop i dag købt rosen Jacques Cartier.
  Ved at google så jeg dit fine billede af rosen.
  Kunne du give mig lidt råd om hvilke placering din har?
  Den så virkelig smuk ud og sund.

  SvarSlet