lørdag den 22. december 2012

Glædelig jul

Her kommer så mit sidste indlæg på bloggen i dette år tror jeg.

Jeg har været i haven ligesom Lisbeth og fundet små forårsspirer. Der er godt nok et par måneder til at man kan kalde det forår, men jeg læææænges allerede.Jeg ønsker alle en glædelig jul og et dejligt nytår.

Håber at kunne deltage i nogle blogtræf næste år, og hilse på en masse af jer.
Elsker dette fællesskab vi har omkring en dejlig interesse, og det er skønt at se så mange nye der hele tiden kommer til.


Knus Gitte

12 kommentarer:

 1. hej Gitte.Sikke fine spire i din have.Vi må planlægge bloggertræf her i julen.Glæder mig.Som du skriver er det et rigtigt dejligt fællesskab vi har.Næsten som en anden familie.Vi ses knus Jette

  SvarSlet
 2. Herligt at foåreret står på spring og er klar til vejret vil det :-)
  Jeg håber også, at kunne deltage i nogle bloggertræf og måske vi kunne være så heldige at ses.
  Du ønskes også en glædelig jul og et godt nytår :)

  SvarSlet
 3. Tak og lige måde Gitte:-) Hvor er det skønt at se de små forårstegn her midt i den råkolde tid, det er virkelig opmuntrende og mon ikke vi alle venter lidt utålmodigt på foråret....men det er nok godt på sin vis, at vi får en lille pause fra havelivet, så vi kan lade lidt op, og glæden bliver vel også kun større, når vi engang endelig får vinterens kolde dyne af os:-)
  Kh Bente

  SvarSlet
 4. Jeg håber også på at kunne deltage i et blogtræf i 2013, så måske ses vi; men det kan ikke blive i Kolding, for da har vores barnebarn 5 års fødselsdag, og det SKAL vi fejre.

  SvarSlet
 5. Dejlige spirer! Jeg var også i haven at fotografere spirer forleden. Og vi har faktisk mange :-) Og glædelig jul til dig!

  SvarSlet
 6. Ja vi er snart rigtig mange, det er dejligt. Mon ikke mange af os mødes til blogtræf, jeg håber i hvert fald, der kommer mange her hos mig.
  Dejligt at se de små spirer kommer op af jorden, selvom det varer længe endnu inden de blomstrer.
  Rigtig glædelig jul til dig også. Mon ikke vi skrives ved inden nytår, det gjorde mange af os sidste år.

  SvarSlet
 7. Spirer... allerede? Jeg tror sørme ikke jeg kan finde nogen hos mig. Men det går jo den rigtige vej selvom det bliver vintervejr igen. Jeg tror altså at vi har brug for denne havepause om vinteren, ellers var der jo ikke rigtigt noget der hed "forårskåd". Jeg håber også vi ses igen til blogtræf næste år.

  Rigtig glædelig jul, Gitte :)

  SvarSlet
 8. Hej Gitte. Ja, jeg har godt set på et par andre blogge, at de også har spirer, men i min have er der ingen endnu! Jeg glæder mig også meget til foråret og den næste sæson. Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 9. Dejlig at blive mindet om, at en ny blomstersæson er på vej. Rigtig god jul.

  SvarSlet
 10. Merry Christmas and all the best to you and your family for 2013!

  SvarSlet
 11. Jeg vil bare ønske en glædelig jul til dig og din familie !!

  SvarSlet
 12. Hej Gitte
  Også dejlig jul og godt nytår til dig og dine.
  Skal da vist også lige have gået en tur og kigget efter nye spirer :)
  Håber sandelig vi er mange der mødes næste år !! Det var SÅ hyggeligt hos Lisbeth og Bent.
  Får ikke selv blogget så meget, men er begyndt at læse op på de forskellige indlæg på alle de dejlige blogs, jeg ikke har fået besøgt i nogle mdr. En dejlig beskæftigelse, når vejret ikke lige er til de store udfoldelser.. Endnu ;))
  Knuzz Lena

  SvarSlet