tirsdag den 28. oktober 2014

Efteråret i min have

Ja, det er ikke meget jeg får blogget. Men i dag kom jeg ud i haven i det dejlige solskin lige da jeg kom hjem fra arbejde.

Så her kommer lidt blandet fra haven.

Først roserne.

Graham Thomas

Nina Renaissance

Munstead Wood

New Dawn

Jeg har efterhånden en del alundrod/heuchera. De står flot så længe, og jeg håber meget de breder sig.Så er parykbusken, bispehuerne og blodgræs også gode til at give farve i haven.
Mine dahlia står også endnu. Jeg har gravet en enkelt op, men nænner ikke at grave de andre op endnu. Nu må vi se om frosten kommer i denne uge.Til sidst et billede af mit nye bed. Der er ikke kommet så meget i endnu. En klatrerose og en clematis på den ene side, og en kiwi på den anden side. Nu må jeg se om det bliver til mere i weekenden hvis vejret er til det. I midten skal der være en bænk.


7 kommentarer:

 1. Det har været en skøn dag i dag og hvor er det fantastisk at der stadig er så meget der blomstre i haven. Roser og Dalia ser ikke ud til at have opdaget hvad årstid vi er på. Jeg fik gravet mine Dahlier op i dag og skyllet knoldene.
  Det er altid spændende med et nyt bed, ved du hvilken rose du vil vælge.
  Mange hilsner fra Linda

  SvarSlet
 2. Hej Gitte
  Godt du nåede hjem og fik taget billeder, det ser fint ud, nogen heuchera breder sig godt, andre de dyrere og mere sjældne gør desværre ikke. Sådan er min erfaring. Skønt med et nyt bed, det kan vi lide :)

  SvarSlet
 3. Ja, hvor var det bare et dejligt vejr i går, godt at du nåede ud i haven, for der er stadig noget at nyde, det ses helt tydeligt at dine billeder. Jeg vidste ikke at heuchera kan brede sig, vokser de sig ikke bare større? Skønne er de i hvert fald, de er også blevet et samlerobjekt hos mig.

  SvarSlet
 4. Heuchera holder jeg også meget af. De giver noget farve i haven i rigtig lang tid. Til næste år skal vi helt sikkert have sådan en kugledahlia.

  SvarSlet
 5. Hej Gitte.Dejligt med et indlæg fra dig..............og dejligt at du nåede i haven og fik taget gode billeder.
  Er jo også vild med heuchera og har dem jo også i en del farver.
  Jeg er spændt på at se dit nye bed når du får det plantet til..............og sat din lille bænk.
  Er glad for at se at parykbusken vokser sig stor og flot.
  Jeg har også stadig tre dahlia i bedene...............og de blomstre stadigt fint.
  Knus Jette

  SvarSlet
 6. Such lovely roses you have blooming so late in the season! I especially like New Dawn.

  SvarSlet
 7. Hej Gitte. Dine roser er meget flotte endnu. Bispehue og blodgræs synes jeg lyder spændende. Jeg har også en del alunrod og er meget glad for dem i denne tid. Mine plejer at stå med flot løv hele vinteren!

  SvarSlet