mandag den 17. november 2014

Min fødselsdagsgave og nyt bed

Jeg har slet ikke vist min fødselsdagsgave fra min mand og børn.

Det var en fin vintønde, som blev til 2 halve. Den ene har fået selskab af en gammel vandpost fra min svigerfar.
Skal være et fint vandspejl, måske med en nøkkerose eller en fin vandgræs.


Den anden står nede i haven, og skal plantes til med et lille træ/busk, og nogle hængende planter rundt om.


Så fik jeg jo lavet et nyt bed. Det mangler stadig en del planter, men det bliver ikke i år der kommer mere i.

Pt. er der plantet en pæon, hosta, 2 jakobsstiger, clematis, en minikiwi, en elefantgræs fra Ulla og Malcolm ( tak ) nogle forårsløg er lagt, og så må resten komme til foråret. Der skal også plantes en klatrerose, men har ikke lige bestemt hvilken en endnu.

Jeg købte en gaura i sommers, og den står stadig med fine blomster. Håber den overlever.Til sidst mine digitalis, som bare var små selvsåede planter jeg flyttede til et andet nyt bed. De er blevet meget store, så det lover godt for næste år.


8 kommentarer:

 1. Det var da en fin fødselsdagsgave. Ja og så er det dejligt at have et bed at skulle tilplante til foråret, så kan du hygge lidt med planlægning i vinter. Hvor er din Gaura fin.

  SvarSlet
 2. Det er en flot vintønde, tillykke med den. Sådan én har Malcolm også ønsket sig i flere år og man kan da bruge dem til mange forskellige ting.
  Dejligt at din græs fik en god plads, jeg læste jo at du også havde blomsteraks i den i år - det er åbenbart i år at det sker.

  Nye bede kan man godt planlægge og tilplante over længere tid, nu er vinterpausen der i hvert fald...

  SvarSlet
 3. Hej Gitte.Det ser da bare godt ud med din tønde og den fine vandpumpe...................og Indi i baggrunden med sin bold.
  Den fine gaura var det den vi købte sammen i sommers?
  Jeg er sikker på at dit nye bed bliver rigtig flot...............og så har du jo hele vinteren til at planlægge hvad der mere skal i bedet.
  Dine digitalis er da bare enorme.......................de er bare SÅ smukke når de blomstre.
  Knus Jette

  SvarSlet
 4. Fin tønde. Der er masser at glæde sig til næste år - der er bare en vinter, vi lige skal igennem. Gaura er ikke helt hårdfør her i haven, måske er du mere heldig.

  SvarSlet
 5. Hej Gitte. Tillykke med fødselsdagen og de fine tønder. Dem tror jeg du bliver rigtig glad for. Det bliver spændende med dit nye bed og du har allerede rigtig mange planer - jeg glæder mig til at se det næste år.

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen! Jeg har længe ønsket mig et par plantetønder, så jeg er lidt misundelig!

  SvarSlet
 7. Sounds like your new bed will be quite lovely. I like the Gaura, and am amazed it is blooming in November. Belated happy birthday!

  SvarSlet
 8. Jeg har ikke din mailadresse Gitte. Har fået mailen jeg sendte retur.

  SvarSlet